Ghid imobiliar: vanzare si cumparare apartamente in Bucuresti

Ghid Inchiriere

A. Vanzator/Proprietar

 

Esti proprietar si doresti sa iti vinzi proprietatea? Ai ajuns la cine trebuie. Noi te vom ajuta sa te organizezi in asa fel incat sa iti vinzi proprietatea in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret insa va trebui sa parcurgem impreuna pasii de mai jos:

 

Pasul 1: Contacteaza agentia Klauss & Partners si cere-ne suportul. Unul din brokerii nostrii care se ocupa de zona in care se afla proprietatea iti va face o prima vizita la proprietate pentru cunoasterea acesteia si pentru a face o evaluare a acesteia. In cadrul inspectiei proprietatii brokerul nostru va face poze profesioniste proprietatii pentru a putea promova proprietatea cu imagini si impreuna veti studia actele proprietatii pentru a fi consiliat in privinta setului complet de acte de care ai nevoie pentru tranzactie si primesti sfatul nostru cu privire la pretul corect al proprietatii.

Pasul 2: Brokerul listeaza proprietatea in baza de date a agentiei si incepe procesul de promovare al proprietatii atat catre clientii existenti deja in baza de date cat si catre alti noi potentiali clienti.

Pasul 3: In momentul in care avem un client interesat de proprietatea ta, dupa ce acesta a primit toate detaliile proprietatii si a facut o prima vizionare online a proprietatii, te contactam sa stabilim impreuna o intalnire la proprietatea ta pentru vizionare.

Pasul 4: Clientul s-a hotarat si doreste sa cumpere proprietatea - incepem negocierile finale.

Pasul 5: Finalizam tranzactia prin semnarea actelor.

 

Pe intreg parcursul acestui proces brokerii nostri vor fi consultantii tai directi in ceea ce priveste modul in care pregatim proprietatea pentru vizitele cu clientii, prezentarea proprietatii, formarea pretului corect, pregatirea actelor pentru tranzactie, negocierea finala si organizarea procesului de semnare a actelor.

 

Care sunt costurile tale?

-        impozitul catre stat (pe care il poti estima direct la noi pe site folosind Calculatorul de Taxe Notariale)

-        comisionul agentiei Klauss & Partners

 

 

 

B. Cumparator

 

Esti comparator si doresti sa cumperi o proprietate? Nimic mai simplu daca ai ajuns la noi. Stim ca e un proces dificil pentru tine insa vom face totul pentru a transforma acest proces intr-o experienta placuta parcurgand impreuna pasii de mai jos:

 

Pasul 1: Contacteaza-ne si vom stabili o intalnire in cadrul agentiei noastre din Cotroceni pentru a ne cunoaste si pentru a contura impreuna nevoile pe care le ai.

Pasul 2: Facem o prima vizualizare a proprietatilor pe site-ul agentiei unde avem toate proprietatile inspectate in prealabil de brokerii nostri si informatiile sunt complete si insotite de poze. Alegem proprietatile interesante de vizionat si stabilim cand vom face vizionarea acestora.

Pasul 3: Vizionam proprietatile selectate impreuna si incercam sa identificam proprietatea idela pentru tine. Daca nu am gasit la prima vizionare continuam procesul de cautare proprietati pana identificam proprietatea potrivita.

Pasul 4: Am identificat proprietatea ideala - incepem negocierile finale.

Pasul 5: Finalizam tranzactia prin semnarea actelor.

 

Pe intreg parcursul acestui proces brokerii nostri vor fi consultantii tai directi in ceea ce priveste alegerea proprietatilor de vizionat, prezentarea proprietatii, studiul actelor, vizionarea in prealabil a proprietatilor ce urmeaza a fi vizionate impreuna pentru a exclude proprietatile care nu se potrivesc profilului cererii tale, negocierea finala si organizarea procesului de semnare a actelor.

 

Care sunt costurile tale?

-        pretul proprietatii

-        taxele si onorariile notariale (pe care le poti estima direct la noi pe site folosind Calculatorul de Taxe Notariale)

-        comisionul agentiei Klauss & Partners