Ghid imobiliar: inchiriere vile si case

Ghid Vanzare/Cumparare

A. Proprietar

 

Esti proprietar si doresti sa iti inchiriezi proprietatea? Ai ajuns la cine trebuie. Noi te vom ajuta sa te organizezi in asa fel incat sa iti inchirieze proprietatea in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret insa va trebui sa parcurgem impreuna pasii de mai jos:

 

Pasul 1: Contacteaza agentia Klauss & Partners si cere-ne suportul. Unul din brokerii nostrii care se ocupa de zona in care se afla proprietatea iti va face o prima vizita la proprietate pentru cunoasterea acesteia si pentru a face o evaluare a acesteia. In cadrul inspectiei proprietatii brokerul nostru va face poze profesioniste proprietatii pentru a putea promova proprietatea cu imagini si impreuna veti studia actele proprietatii pentru a fi consiliat in privinta setului complet de acte de care ai nevoie pentru tranzactie si primesti sfatul nostru cu privire la pretul corect al proprietatii.

Pasul 2: Brokerul listeaza proprietatea in baza de date a agentiei si incepe procesul de promovare al proprietatii atat catre clientii existenti deja in baza de date cat si catre alti noi potentiali clienti.

Pasul 3: In momentul in care avem un client interesat de proprietatea ta, dupa ce acesta a primit toate detaliile proprietatii si a facut o prima vizionare online a proprietatii, te contactam sa stabilim impreuna o intalnire la proprietatea ta pentru vizionare.

Pasul 4: Clientul s-a hotarat si doreste sa inchirieze proprietatea - incepem negocierile finale.

Pasul 5: Finalizam tranzactia prin semnarea contractului de inchiriere.

 

Pe intreg parcursul acestui proces brokerii nostri vor fi consultantii tai directi in ceea ce priveste modul in care pregatim proprietatea pentru vizitele cu clientii, prezentarea proprietatii, formarea pretului corect, negocierea finala si organizarea procesului de semnare a actelor.

 

Care sunt costurile tale?

-        impozitul trimestrial catre stat (16% din 75% din valoarea chiriei incasate trimestrial)

-        comisionul agentiei Klauss & Partners

 

 

 

B. Chirias


Esti chirias si doresti sa inchiriezi o proprietate? Nimic mai simplu daca ai ajuns la noi. Stim ca e un proces dificil pentru tine insa vom face totul pentru a transforma acest proces intr-o experienta placuta parcurgand impreuna pasii de mai jos:

 

Pasul 1: Contacteaza-ne si vom stabili o intalnire in cadrul agentiei nostre din Cotroceni pentru a ne cunoaste si pentru a contura impreuna nevoie pe care le ai.

Pasul 2: Facem o prima vizualizare a proprietatilor pe site-ul agentiei unde avem toate proprietatile inspectate in prealabil de brokerii nostri si informatiile sunt complete si insotite de poze. Alegem proprietatile interesante de vizionat si stabilim cand vom face vizionarea acestora.

Pasul 3: Vizionam proprietatile selectate impreuna si incercam sa identificam proprietatea idela pentru tine. Daca nu am gasit la prima vizionare continuam procesul de cautare proprietati pana identificam proprietatea potrivita.

Pasul 4: Am identificat proprietatea ideala - incepem negocierile finale.

Pasul 5: Finalizam tranzactia prin semnarea contractului de inchiriere.

 

Pe intreg parcursul acestui proces brokerii nostri vor fi consultantii tai directi in ceea ce priveste alegerea proprietatilor de vizionat, prezentarea proprietatii, vizionarea in prealabil a proprietatilor ce urmeaza a fi vizionate impreuna pentru a exclude proprietatile care nu se potrivesc profilului cererii tale, negocierea finala si organizarea procesului de semnare a actelor.

 

Care sunt costurile tale?

-        valoarea de start contract inchiriere (avans + garantie)

-        comisionul agentiei Klauss & Partners